MAHTAVA KESÄALE!! Nyt miltei kaikki tuotteet -15%
Poimi tuote ostoskoriin ja tarkista hinta!
GLOWBEAUTY VERKKOKAUPPA YHDISTYY KAUNEUSMAAIMA.FI VERKKOKAUPPAAN

Santana-ampullit

d40b_sant__ampullen_display_1010

Kun iho näyttää harmaalta, samealta tai muuten vaan väsyneeltä, ovat ampullit kätevä tapa tuoda sille intensiivistä, ihon omia tarpeita kohdistetusti palvelevaa hoitoa. Ampullilla tarkoitetaan ihon syvimpiin kerroksiin imeytyvää tuotetta, jonka imeytymiskyky on nopea. Ampulliseerumi sisältää enemmän aktiivisia ainesosia kuin muut ihonhoitotuotteet. Ampullit eroavat ihonhoitovoiteesta siten, että ampulliseerumi vaikuttaa pintaihon alla kun voide taas levitetään suojaamaan ihon pintaa. Koska ampullit imeytyvät syvemmälle kuin kasvovoiteet ja sisältävät usein korkeamman määrän aktiiviaineita kuin voiteet, tarjoavat ne parasta mahdollista hoitoa iholle.

Saksalainen MHB Cosmetics valmistaa suosittuja Santana -ampulleja, jotka sopivat paitsi ammattilaisten käyttöön kauneushoitoloissa myös kuluttajien kotikäyttöön. Ampulleja voi käyttää kuuriluontoisesti tai aina silloin, kun ihonhoito tarvitsee erityistä tehostusta.

Ampullit tarjoillaan 3 kappaleen paketeissa (3 x 3ml = 9ml) sekä 10 kappaleen paketeissa (10 x 3ml = 30 ml). Lisäksi on saatavilla kuvan mukainen display hoitolakäyttöön. Kaikki ampullimme on pakattu kuljetuksenkestävään myyntikoteloon, joka on helppo ottaa reissuun mukaan. Ampullit ovatkin mainio valinta myös silloin kun haluat hoitaa ihoasi hyvin, mutta säilytystilaa on rajoitetusti käytössä.

logo_neu_0813 

Ampullien oikeaoppinen avaaminen.

 preparinganampule1

Ampullien avaaminen tapahtuu vääntämällä ampullin päästä, jolloin ampulli katkeaa niskan kohdalta (vaalean viivan kohdalta). Muista suojata sormet, koska ampullilasi on ohutta ja terävää. Suojaamiseen käy vaikkapa liina tai nitriilihanskat. Avattu ampulli säilyy pari päivää jääkaapissa, huoneenlämmössä säilyvyys avattuna yhden päivän. Ampullit ovat kertakäyttöisiä, nopeasti imeytyviä tehopakkauksia ja ne on suunniteltu ihonhoidon eri ongelmiin.

18 tuotetta
  • Sivu 1 / 1