Frontpage What's new Specials News Contact us Your account
Find us on Facebook
Categories
Information pages
Payment methodsMobilepay
10% alennus verkkokauppaan
Login
E-mail address:
Password:
Subscribe newsletter
Subscribe to our newsletter and always stay up-to-date.
Instagram Kauneusmaailma.fi
Delivery terms / Kauneusmaailma.fi

Maksutavat I: Checkout
Hyväksymme Suomalaisista verkkopankeista Nordean, Danske Bankin, Osuuspankin, S-pankin, Ålandsbankenin, Handelsbankenin ja Säästöpankin verkkomaksut sekä Luottokunnan luottokorttimaksut (visa/mastercard). Osamaksulla tai laskulla voit maksaa myös Collectorin, Everydayn ja Joustorahan verkkomaksupainikkeilla. Etukäteen maksetut tilaukset voi noutaa tukustamme veloituksetta arkisin 10-15 välillä.

Maksutavat II: Klarnan lasku- ja joustava erämaksu
Valitessasi maksutavaksi Klarnan laskun lähetään tilauksesi lasku sähköpostitse Klarna AB:lta. Eräpäivä on 14 päivää siitä kun tilaus on lähetetty. Laskulle ostettaessa peritään 2,48 € laskutusmaksu. Klarna laskuehdot tästä linkistä.

Valitessasi maksutavaksi Klarnan joustavan erämaksun päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi (alkaen 1/24 jäljellä olevasta summasta, kuitenkin vähintään 5,00 EUR /kk). Tämä tarkoittaa, että

-Saat tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat
-Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi
-Voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa

Klarnan kautta on turvallista tehdä ostoksia, suojanasi on aina ostajan turva. Klarna joustava erämaksuehdot tästä linkistä

HUOM! Palauttaessasi Klarnalla maksettua tilausta ilmoitathan vielä Klarnalle asiakaspalautuksestasi, jottei Klarnalta lähde aiheetonta maksumuistutusta. Lisätietoja löytyy Klarnan asiakaspalvelusivulta.

Maksutavat III: Lasku yritys- ja sopimusasiakkaille
Toimitamme tilaukset laskulla myös yritys- ja sopimusasiakkaillemme. Voit hakea laskutusasiakkaaksemme tästä. Yritys- ja sopimusasiakkaillemme lähetämme tilauksen mukana laskun 14pv netto maksuehdoin. Laskulla tilauksissa noudatamme muuten alla olevaan Toimituskulut hinnastoa, paitsi ilmaisen toimituksen raja on 150e. Tätä pienemmistä postin noutopaketeista veloitamme 3,9e. Tarkistamme luottotiedot ennen tilauksen lähettämistä. Maksuhuomautuksista ja  saatavien perinnästä vastaa Finvoicer. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes ne ovat kokonaan maksettu.

Huom! Laskulla tilauksen minimisumma on 100e (alv 0%).

Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja matkahuoltoa. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut verkkomaksuissa
0,00 € - Nouto kauppiaan toimipisteestä ma-pe 10-15
3,90 €  - Toimitus kirjeenä tai nouto postista. Alle 3cm lähetykset toimitamme kirjeenä kotiin, muut noudetaan postista *
3,90 € - Kaikki Postin SmartPOST-paketit *
3,90 € - Matkahuollon lähellä paketti (yli 1200 toimipistettä)
9,90 € - Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana (Postin kotiinkuljetus Flex 21)

*) Kaikki yli 60 € tilaukset toimitamme veloituksetta Postin vakiotoimitustavoin

Ilmaisen kotiinkuljetuksen tarjoamme arvoltaan yli 250 € tilauksiin. Pidätämme oikeuden toimittaa pienlähetykset kirjeenä.

Huom! Palauttaessasi ilmaiseen kotiinkuljetukseen oikeuttaneen tilauksen tai tuotteen, siten että tilauksesi arvo jää alle ilmaiseen kotiinkuljetukseen oikeuttavan rajan (250€), veloitamme vakiotoimitustavasta poikkevan kotiinkuljetuslisän (9,90€ - 3,90€).

SmartPOST
SmartPOST-pakettiautomaatti on uusi helppo tapa vastaanottaa paketteja. Valitessasi tämän toimitustavan saat listan sinua lähinnä olevista pakettiautomaateista. Valitse mieluisin vaihtoehto ja toimitamme pakettisi valitsemaasi pakettiautomaattiin. Paketin kulkua voit seurata saamallasi seurantanumerolla. Huomaa, että Puhelinnumero pakollinen; tarkista huolella että syöttämäsi numero on oikein. Ilmoitus paketin saapumisesta tulee tekstiviestillä. Huomaa, että smartpost pakettien säilytysaika on 7 vrk, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Lisätietoja Postin SmartPOST palvelusta

Matkahuollon lähellä paketti
Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon,
Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit,
Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai
sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Myyntialue
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan EU:n alueelle.

Toimitusaika
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Palautus
Vastaanottaessasi tilauksen, tarkasta ensin, että lähetys sisältää kuitissa mainitut tuotteet ja kappalemäärät. Ota tuotteet käyttöön vasta, kun olet tarkastanut tilauksen. Jos lähetyksessä on vääriä tai ylimääräisiä tuotteita, älä avaa tai käytä niitä. Ilmoita poikkeamista meille. Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautus- tai hyvitysoikeutta ei ole tuotteiden luonteen vuoksi avatuilla tai muuten myyntikelvottomilla tai käytetyillä tuotteilla. Voit palauttaa käyttämättömän ja avaamattoman tuotteen alkuperäisessä paketissa hyvin pehmustettuna ja pakattuna. Muista liittää palautukseesi mukaan mahdolliset tilaajalahjat. Ilmoitus tuotteen palauttamisesta on tehtävä sähköpostitse (info@kauneusmaailma.fi) ennen tuotteen palauttamista. Laita mukaan nimesi, tilinumerosi, asiakasnumerosi ja syy palautukseen (esim. rikkinäinen tuote, mielenmuutos). Meillä on palautussopimus Postin ja Matkahuollon kanssa. Viet paketin vain lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen ja ilmoitat alla olevan Postin logistiikkatunnuksen tai Matkahuollon palautustunnuksen.

Postin logistiikkatunnus: 640486
Matkahuollon palautustunnus: 9528397

Smartpostissa palautus onnistuu samalla lokerokoodilla kuin paketin noutokin, palautat vain samaan automaattiin. 

Ilmainen palautusoikeutemme koskee kuluttajia. Huomaa, että emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole sovittu etukäteen. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautukset tehdään seuraavaan osoitteeseen: kauneusmaailma.fi -verkkokauppa, Itätuulenkuja 7 A 60, 02100 Espoo. Tarkistettuamme tuotteet palautamme tuotteista maksetut rahat takaisin palauttajan tilille checkoutin tai klarnan kautta. Palautukset käsitellään kerran viikossa.

Mikäli asiakas ei nouda lähetystä ajallaan tai mikäli asiakas on kirjoittanut osoitetietonsa väärin tai puutteellisesti ja lähetys palautuu meille, perimme palautuneen tilauksen lunastamisesta ja uudelleenlähettämisestä koituvat kulut kuljetusliikkeen todellisen veloituksen mukaisesti. Mikäli asiakas peruu palautuneen tilauksen, vähennämme kuljetusliikkeen veloittamat lunastus- ja lähetyskulut palautettavasta summasta. Noutamatonta lähetystä säilytetään kaksi kuukautta. Emme hyvitä tai vaihda ilmaisia tuotteita ja lahjatuotteita.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Pakkaamme tuotteet huolellisesti, mutta joskus harvoin voi käyda niin että postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee jakeluyhtiöön (Posti / Matkahuolto) heti asiasta vahinkoilmoitus. Perille toimituksissa tarkista paketin sisältö heti ja tee reklamaatio myös kuriirille. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Kauneudenhoitolaitteet
Myönnämme kauneudenhoitolaitteille vuoden takuun lukuun ottamatta johtoja, akkuja ja latureita, joissa takuu 3kk ostopäivästä lukien. Huomaa myös, että osa toimittamistamme verkkovirralla toimivista kauneudenhoitolaitteista sisältää jännitteen muuntokytkimen (220V/110V). Säädämme näissä laitteissa ennen toimitusta jännitteen EU verkkovirralle sopivaksi (220V). Muuntokytkimeen ei saa koskea, koska väärä verkkovirta (110V) rikkoo laitteet. Maahantuojan takuu ei kata näin rikkoutuneita laitteita.

Oikeuspaikkalauseke
Asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Viime kädessä erimielisyydet käsitellään Espoon käräjäoikeudessa.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
- Sähköpostilla osoitteesta info@kauneusmaailma.fi
- Puhelimella numerosta 046-8905514

Shopping cart
0 pcs
kauneusmaailma.fi contact
Product search
Enter a product search keyword
 
Advanced search
Manufacturers
Shipping methods
Delivery as letter or to post office3.90€
Post home delivery on chosen date5.90€
Matkahuolto Near ParcelTarvitaan paikkakunta
Fetch from merchant's store0.00€
Nouto Postin pakettiautomaatistaTarvitaan paikkakunta
The shipping fees are automatically updated according to your cart contents. For over 250 € orders we pay the shipping.
Choose language
Suomi English
Specials
O'Herbal Shampoo for curly and unruly hair with hops extract 500ml O'Herbal Shampoo for curly and unruly hair with hops extract 500ml
4.80€  8.00€
Premium Collagen Mask - Aqua Premium Collagen Mask - Aqua
3.23€  3.40€
Lipstick 4g diamant cerise 022 Lipstick 4g diamant cerise 022
3.36€  8.40€
What's new
36.00€
Kauneussalonki Espoon Tapiolassa
smarpost banneri
matkahuolto logo