Frontpage What's new Specials News Contact us Your account
Find us on Facebook
Categories
Information pages
Payment methods


Mobilepay
10% alennus verkkokauppaan
Login
E-mail address:
Password:
Subscribe newsletter
Subscribe to our newsletter and always stay up-to-date.
Instagram Kauneusmaailma.fi
Product information

Anbio SARS-CoV-2 kotitesti (x5)

15.90€  23.39€ (price incl. tax 0%)
Delivery time 2-4 working days

Quantity:

Save 7.49Ç

Ask more about the product Product reviews: 0


ANBIO SARS-CoV-2 antigeenitesti. Markkinoiden luotettavimpia koronaviruksen antigeeni pikatestejä, CE hyväksytty. Valmistuttajamaa Saksa. Tarkkuus testien mukaan 100%, herkkyys 99.27%. Tulokset löydät EU:n virallisesta hyväksyntäraportista alta.
 
LAADUKAS EU HYVÄKSYTTY COVID-19 PIKATESTI.
YKSI PAKETTI SISÄLTÄÄ 5 KPL ANGITEENITESTEJÄ. KS. OHEINEN KUVA. YHDEN TESTIN HINTA VAIN 3.98€
 
Käyttö
ANBIO Antigen -nenäyyhkäisytesti on immunokromatografinenvpikatesti SARS-CoV-2: n nukleokapsidiproteiiniantigeenin kvalitatiiviseen ja suoraan havaitsemiseen nenätyynyllä ihmisiltä, joilla epäillään olevan SARS-CoV-2-infektio.

ANBIO Corona Antigen-nenätyyny toimii in vitro -diagnostiikkalaitteena henkilökohtaiseen käyttöön, jotta kulutttajat voivat testata itseään mahdollisessa SARS-CoV-2-infektiossa omassa kodissaan. Käyttäjien tulisi tarkistaa ANBIO Corona Antigen -nenäpyyhkeen tulos esittämällä lääkärille ja tarkistamalla se sitten toisella diagnostisella menetelmällä, kuten PCR-testillä. Ns. Antigeenin pikatestien, kuten ANBIO Corona Antigen -nenäpyyhkeen, testitulokset viittaavat SARS-CoV-2 -antigeenien havaitsemiseen.

Antigeeni on yleensä havaittavissa ylempien hengitysteiden näytteistä infektion akuutin vaiheen aikana. Positiiviset tulokset osoittavat virusantigeenien läsnäolon, mutta infektiotilan tarkempi lääketieteellinen selventäminen huolellisen sairaushistorian avulla ja tarvittaessa muiden diagnostisten menetelmien avulla. Positiiviset tulokset eivät sulje pois bakteeri-infektiota tai samanaikaista infektiota muiden virusten kanssa. Havaitut antigeenit eivät välttämättä ole taudin selkeä syy.

Negatiiviset tulokset eivät sulje pois SARS-CoV-2-infektiota. Tarvittaessa negatiiviset tulokset on vahvistettava toisella testimenetelmällä, joka käyttää PCR-menetelmää. Negatiivisia tuloksia tulee tarkastella viimeaikaisten altistusten, lääketieteellisen historian ja COVID-19: n mukaisten kliinisten oireiden ja oireiden yhteydessä.

Testiaika

Jos sinulla on ollut yhteyttä koronatartunnan saaneeseen henkilöön, voit tehdä nenän pyyhkäisytestin kolme päivää myöhemmin.
Jos koet tyypillisiä koronaoireita, kuten kuumetta, yskää, ruumiinsärkyä tai hajun tai maun menetystä, voit tehdä testin välittömästi.
Jos sinulla ei ole koronatyyppisiä oireita eikä sinulla ole ollut yhteyttä koronatartunnan saaneeseen, voit silti suorittaa testin ollaksesi turvallisella puolella. Jos testi on negatiivinen, voit tehdä uuden testin, jos oireita ilmenee myöhemmin.

Pakkauksen sisältö
1 x ANBIO Corona Antigen -pikatestikasetti
1 x vanupuikko
1 x uuttoputki
1 x uuttoliuos
1 x käyttöohje

Vaaditaan, mutta ei sisälly testipakkaukseen:
1x kello, ajastin tai sekuntikello

Testin suorittaminen
Pese kätesi huolellisesti ennen testin suorittamista. Etsi hiljainen huone, jossa on huoneenlämpötila ja vapaa, puhdas alue testikasetin asettamiseksi. Varmista, että kaikki testipakkauksen komponentit on myös saatettu huoneenlämpöiseksi. Puhalla nenääsi useita kertoja ennen testiä.

Vaihe 1:
Työnnä vanupuikko varovasti sieraimeen. Vanupuikon kärki tulee työntää jopa tuuman päähän sieraimen reunasta. Kierrä moppi 5 kertaa sieraimen vuorausta pitkin varmistaaksesi, että näytettä on kerätty riittävästi. Toista prosessi samalla vanupuikolla toisessa sieraimessa sen varmistamiseksi, että molemmista nenäonteloista saadaan riittävä määrä näytemateriaalia. Vedä sitten vanupuikko nenäontelosta.

Vaihe 2:
Aseta vanupuikko ja poistettu näyte uuttoputkeen ja upota se uuttonesteeseen. Paina vanupäätä näytemateriaalilla tiukasti putken sisäseinää vasten samalla pyörittämällä vanupuikkoa noin 10 sekunnin ajan (10-15 kertaa) putkessa antigeenin vapauttamiseksi vanupäästä uuttoliuokseen. Kierrä sitten suutinkorkki imuputkeen. Näytteet on testattava mahdollisimman pian keräämisen jälkeen. Pyyhkeitä voidaan säilyttää uuttoliuoksessa enintään 24 tuntia huoneenlämmössä tai 2 ° C - 8 ° C

Vaihe 3:
Avaa yläkansi, lisää 2 tippaa uuttoliuosta "S" -kirjaimella merkittyyn testikasetin näytekammioon ja käynnistä ajastin. Odota nyt 15-20 minuuttia, kunnes voit lukea tuloksen. On tärkeää, että suoritat testin heti testikasetin avaamisen jälkeen.

Tulosten lukeminen
Negatiivinen tulos:
Ainoastaan ​​viiva C on värillinen, mikä osoittaa, että näyte ei sisällä riittävän suurta viruspitoisuutta. Noudata edelleen kaikkia sovellettavia sääntöjä kosketuksesta muiden kanssa ja suojatoimenpiteistä, koska infektio voi esiintyä, vaikka testi olisi negatiivinen. Jos on konkreettista epäilystä Covid-19-infektiosta, toista testi epäiltyissä tapauksissa 1-2 päivän kuluttua, koska Covid-19 ei ole läsnä kaikissa P 
More about this source textSource text required for additional translation information
Send feedback
Side panels
History
Saved
Contribute
5,000 character limit. Use the arrows to translate more.
Download additional product information: EU Alueella hyvńksytyt korona kotitestit | 

Also see the following products
ZGTS Dermaroller 192 needles, titanium 2,5mm
ZGTS Dermaroller 192 needles, titanium 2,5mm
R Chitosan Hair Repair 100ml
R Chitosan Hair Repair 100ml
Bielenda CARBO DETOX cleansing mask for oily skin 8g
Bielenda CARBO DETOX cleansing mask for oily skin 8g
Natural body sponge
Natural body sponge
Bielenda Moisture peel-off mask 2x5g
Bielenda Moisture peel-off mask 2x5g
Shopping cart
0 pcs
Recommendations
Anbio SARS-CoV-2 kotitesti (x5)
kauneusmaailma.fi contact
Product search
Enter a product search keyword
 
Advanced search
Manufacturers
Shipping methods
Delivery as letter or to post office3.90€
Post home delivery on chosen date9.90€
Matkahuolto Near ParcelTarvitaan paikkakunta
Fetch from merchant's store0.00€
Nouto Postin pakettiautomaatistaTarvitaan paikkakunta
The shipping fees are automatically updated according to your cart contents. For over 250 € orders we pay the shipping.
Choose language
Suomi English
Specials
Vis Plantis Helix Vital Care Rejuvenating Body scrub 200ml Vis Plantis Helix Vital Care Rejuvenating Body scrub 200ml
1.77€  5.90€
Herman's Amazing Hair Color Ring Herman's Amazing Hair Color Ring
17.50€  25.00€
Gloss silky lilac 7.5ml Gloss silky lilac 7.5ml
3.56€  8.90€
What's new
BeautÚ Mediterranea Dragon's Blood cream SPF 12 50ml
BeautÚ Mediterranea Dragon's Blood cream SPF 12 50ml
35.00€   31.90€
Kauneussalonki Espoon Tapiolassa
smarpost banneri
matkahuolto logo