Frontpage What's new Specials News Contact us Your account
Find us on Facebook
Categories
Information pages
paytrail
Mobilepay
10% alennus verkkokauppaan
Login
E-mail address:
Password:
Subscribe newsletter
Subscribe to our newsletter and always stay up-to-date.
Instagram Kauneusmaailma.fi
Product information

Anbio SARS-CoV-2 kotitesti (x5)

4.95€  24.95€ (price incl. tax 24%)
Delivery time 2-4 working days

Quantity:

Save 20€

Ask more about the product Product reviews: 0


ANBIO SARS-CoV-2 antigeenitesti. Markkinoiden luotettavimpia koronaviruksen antigeeni pikatestejä, CE hyväksytty. Valmistuttajamaa Saksa. Tarkkuus testien mukaan 100%, herkkyys 99.27%. Tulokset löydät EU:n virallisesta hyväksyntäraportista alta.
 
LAADUKAS EU HYVÄKSYTTY COVID-19 PIKATESTI.
YKSI PAKETTI SISÄLTÄÄ 5 KPL ANGITEENITESTEJÄ. KS. OHEINEN KUVA. YHDEN TESTIN HINTA VAIN 0.99€
 
Käyttö
ANBIO Antigen -nenäyyhkäisytesti on immunokromatografinenvpikatesti SARS-CoV-2: n nukleokapsidiproteiiniantigeenin kvalitatiiviseen ja suoraan havaitsemiseen nenätyynyllä ihmisiltä, joilla epäillään olevan SARS-CoV-2-infektio.

ANBIO Corona Antigen-nenätyyny toimii in vitro -diagnostiikkalaitteena henkilökohtaiseen käyttöön, jotta kulutttajat voivat testata itseään mahdollisessa SARS-CoV-2-infektiossa omassa kodissaan. Käyttäjien tulisi tarkistaa ANBIO Corona Antigen -nenäpyyhkeen tulos esittämällä lääkärille ja tarkistamalla se sitten toisella diagnostisella menetelmällä, kuten PCR-testillä. Ns. Antigeenin pikatestien, kuten ANBIO Corona Antigen -nenäpyyhkeen, testitulokset viittaavat SARS-CoV-2 -antigeenien havaitsemiseen.

Antigeeni on yleensä havaittavissa ylempien hengitysteiden näytteistä infektion akuutin vaiheen aikana. Positiiviset tulokset osoittavat virusantigeenien läsnäolon, mutta infektiotilan tarkempi lääketieteellinen selventäminen huolellisen sairaushistorian avulla ja tarvittaessa muiden diagnostisten menetelmien avulla. Positiiviset tulokset eivät sulje pois bakteeri-infektiota tai samanaikaista infektiota muiden virusten kanssa. Havaitut antigeenit eivät välttämättä ole taudin selkeä syy.

Negatiiviset tulokset eivät sulje pois SARS-CoV-2-infektiota. Tarvittaessa negatiiviset tulokset on vahvistettava toisella testimenetelmällä, joka käyttää PCR-menetelmää. Negatiivisia tuloksia tulee tarkastella viimeaikaisten altistusten, lääketieteellisen historian ja COVID-19: n mukaisten kliinisten oireiden ja oireiden yhteydessä.

Testiaika

Jos sinulla on ollut yhteyttä koronatartunnan saaneeseen henkilöön, voit tehdä nenän pyyhkäisytestin kolme päivää myöhemmin.
Jos koet tyypillisiä koronaoireita, kuten kuumetta, yskää, ruumiinsärkyä tai hajun tai maun menetystä, voit tehdä testin välittömästi.
Jos sinulla ei ole koronatyyppisiä oireita eikä sinulla ole ollut yhteyttä koronatartunnan saaneeseen, voit silti suorittaa testin ollaksesi turvallisella puolella. Jos testi on negatiivinen, voit tehdä uuden testin, jos oireita ilmenee myöhemmin.

Pakkauksen sisältö
1 x ANBIO Corona Antigen -pikatestikasetti
1 x vanupuikko
1 x uuttoputki
1 x uuttoliuos
1 x käyttöohje

Vaaditaan, mutta ei sisälly testipakkaukseen:
1x kello, ajastin tai sekuntikello

Testin suorittaminen
Pese kätesi huolellisesti ennen testin suorittamista. Etsi hiljainen huone, jossa on huoneenlämpötila ja vapaa, puhdas alue testikasetin asettamiseksi. Varmista, että kaikki testipakkauksen komponentit on myös saatettu huoneenlämpöiseksi. Puhalla nenääsi useita kertoja ennen testiä.

Vaihe 1:
Työnnä vanupuikko varovasti sieraimeen. Vanupuikon kärki tulee työntää jopa tuuman päähän sieraimen reunasta. Kierrä moppi 5 kertaa sieraimen vuorausta pitkin varmistaaksesi, että näytettä on kerätty riittävästi. Toista prosessi samalla vanupuikolla toisessa sieraimessa sen varmistamiseksi, että molemmista nenäonteloista saadaan riittävä määrä näytemateriaalia. Vedä sitten vanupuikko nenäontelosta.

Vaihe 2:
Aseta vanupuikko ja poistettu näyte uuttoputkeen ja upota se uuttonesteeseen. Paina vanupäätä näytemateriaalilla tiukasti putken sisäseinää vasten samalla pyörittämällä vanupuikkoa noin 10 sekunnin ajan (10-15 kertaa) putkessa antigeenin vapauttamiseksi vanupäästä uuttoliuokseen. Kierrä sitten suutinkorkki imuputkeen. Näytteet on testattava mahdollisimman pian keräämisen jälkeen. Pyyhkeitä voidaan säilyttää uuttoliuoksessa enintään 24 tuntia huoneenlämmössä tai 2 ° C - 8 ° C

Vaihe 3:
Avaa yläkansi, lisää 2 tippaa uuttoliuosta "S" -kirjaimella merkittyyn testikasetin näytekammioon ja käynnistä ajastin. Odota nyt 15-20 minuuttia, kunnes voit lukea tuloksen. On tärkeää, että suoritat testin heti testikasetin avaamisen jälkeen.

Tulosten lukeminen
Negatiivinen tulos:
Ainoastaan ​​viiva C on värillinen, mikä osoittaa, että näyte ei sisällä riittävän suurta viruspitoisuutta. Noudata edelleen kaikkia sovellettavia sääntöjä kosketuksesta muiden kanssa ja suojatoimenpiteistä, koska infektio voi esiintyä, vaikka testi olisi negatiivinen. Jos on konkreettista epäilystä Covid-19-infektiosta, toista testi epäiltyissä tapauksissa 1-2 päivän kuluttua, koska Covid-19 ei ole läsnä kaikissa P 
More about this source textSource text required for additional translation information
Send feedback
Side panels
History
Saved
Contribute
5,000 character limit. Use the arrows to translate more.
Download additional product information: EU Alueella hyväksytyt korona kotitestit | 

Also see the following products
DRS Dermaroller 600 needles, titanium 0,2mm
DRS Dermaroller 600 needles, titanium 0,2mm
Babaria Bee Venom Anti aging Cream 50ml
Babaria Bee Venom Anti aging Cream 50ml
Dermofuture Precision: Revitalizing therapy with vitamin A 20ml
Dermofuture Precision: Revitalizing therapy with vitamin A 20ml
Bielenda Skin Clinic professional moisturizing day and night cream, hyaluronic acid 50ml
Bielenda Skin Clinic professional moisturizing day and night cream, hyaluronic acid 50ml
Shopping cart
0 pcs
Recommendations
Anbio SARS-CoV-2 kotitesti (x5)
kauneusmaailma.fi contact
Product search
Enter a product search keyword
 
Advanced search
Manufacturers
Choose language
Suomi English
Shipping methods
Delivery as letter or to post office4.90€
Post home delivery on chosen date9.90€
Matkahuolto Near ParcelTarvitaan paikkakunta
Fetch from merchant's store0.00€
Nouto Postin pakettiautomaatistaTarvitaan paikkakunta
The shipping fees are automatically updated according to your cart contents. For over 250 € orders we pay the shipping.
Specials
NewFace 2in1 kulta-hyaluronihappo silmänympärysalueen erikoisseerumi 30ml NewFace 2in1 kulta-hyaluronihappo silmänympärysalueen erikoisseerumi 30ml
14.00€  26.00€
Weight loss essential oil 30ml Weight loss essential oil 30ml
13.00€  20.00€
Kardashian - Landen Lashes Kardashian - Landen Lashes
24.50€  35.00€
What's new
Bielenda Professional -kiinteyttävä silmänympärysseerumi, 30 ml
Bielenda Professional -kiinteyttävä silmänympärysseerumi, 30 ml
14.00€
Kauneussalonki Espoon Tapiolassa
matkahuolto logo